Fredag 27 mai kl 19.00 tar vi imot Birkebeineren til et ekte lokalderby i Solbergelva.
Skal dette bli kampen hvor marginene endelig går vår vei også hjemme?
Siden siste hjemmekamp, hvor vi nok en gang gikk på et surt hjemmetap med mål imot i sluttminuttene, har vi vært på tokt på Marienlyst og kapret nok en 3 poenger på bortebane. Det å spille borte kan vi visst bedre.
Det ble til slutt en grei 3-5 seier over Drafn, etter en marerittstart med 2 baklengs helt i starten av kampen. Men vi viser gode holdninger og snur kampen, og vinner en hawaikamp hvor vi har marginene med oss. Ikke det store spillet, men 3 deilige poeng med hjem.
Lokaloppgjør er alltid gøy, og det og møtte IBK hjemme er vel det største lokalderbyet som er mulig i vårt distrikt.
IBK har spilt 7 kamper så langt og har slått Haugfoss 2-1 hjemme og Fjell 2-3 borte. Resten av kampene har endt med tap, men mot gode motstandere, og ikke med store sifre og ikke blitt overkjørt, så det er en god motstander som kommer på besøk.
Solberg har som de fleste vel vet spilt 6 kamper, tapt alle 3 hjemme på minst mulig margin, og vunnet alle 3 borte. Så nå er det på tide vi også vinner hjemme og får marginene med oss på hjemmebane.
Noen spillere sliter med småskader og er uaktuelle til kampen, men vi stiller uansett en god tropp som skal kunne være med å slåss om poengene.
Vi har bestilt fint vær, åpen kiosk og festspill. Ta turen og hjelp oss få vår første hjemmeseier på fredag.

Troppen mot IBK:
Bayram Dogan, Robert Storberget Larsen, Sondre Hedenstad, Herem Ramadan, Tommy Gabrielsen, Marius Eystø, Zangana Hemen, Blal Shah Pasand, Zia Khwshaba, Mads Ryghseter, Marius Jøranlid, Kristian Hægstad, Andreas Haugstvedt, Petter Moen, Benjamin Sinmichael, Reman Menmi, Abdullah Majouh og Sondre Fagerhøi.

Kampstart er fredag 27 mai kl 19.00
Vel møtt!

Sportslig hilsen Jørn