Zia ordnet straffe etter 15. sekunder !

Solberg – Drammens BK 3-4 (1-0)

Kampfakta:
1-0 Mads Ryghseter (straffe) 15 sekunder !
1-1 Atef Mohammed
1-2 Håkon W. Haukeland
2-2 Marius Jøranlid
3-2 Zia Khwshaba
3-3 Magnus Styrmoe
3-4 Souhaieb Elmari

Laget (4-2-3)
Robert Storberget Larsen
Herem Ramadan – Jean Rugamba – Tommy Gabrielsen – Zangana Hemen
Mads Ryghseter – Andreas Haugstvedt – Zia Khwshaba
Blal Shah Pasand – Marius Jøranlid – Kristian Hægstad

Innbyttere: Sondre Hedenstad, Kristian Haugvaldstad, Dat Thanh Le, Reman Ahmed og Christian Lande

Solberg skjøt ut av startblokkene og fikk straffe allerede etter 15 sekunder. Etter fine kombinasjoner felles Zia og Mads scorer sikkert. Etter dette fortsetter vi å dominere kampen og det er smått utrolig at vi ikke går opp i 2-0. Når scoringen ikke kommer i vår gode periode, inviteres DBK inn i kampen og resten av omgangen byr på muligheter til begge lag. Vi går til pause med en fortjent ledelse.

Etter pause er vi ikke med fra start og DBK snur kampen i løpet av 7 minutter. Begge scoringene starter med kast. Både sløvt og unødvendig. 2. omgang blir rotete og vi sliter med å finne den offensive flyten. Defensivt er vi «all over the place» og det merkes at Jean måtte ut med kramper i begge bein. Men vi graver oss tilbake i kampen og Marius J. utligner til 2-2 før Zia setter Zia inn 3-2 fra kort hold like etter. Nå trodde vi på årets første hjemmeseier. Men slik skulle det ikke gå. Bortelaget kommer med mange man i angrep, samtidig som vi slurver med returløpene. Det er en dårlig kombinasjon. DBK scorer to må i kampens siste 8 minutter og et nytt hjemmetap var et faktum.

Neste kamp er mot Drafn på Marienlyst mandag 23. mai.