Resultatene våre frem til nå har svingt som nettopp det, fra mørkeste avgrunn til himmelen..og tilbake igjen…
Fredag får vi besøk av Drammens Ballklubb til kamp i 6 serierunde hjemme på Solbergbanen.

Men vi har jo sett at når vi er gode, da er vi virkelig gode. Bare så synd vi trenger noen måls ledelse for å forstå det.
Selvtillit er ikke noe du har, det er noe man får gjennom gode opplevelser, så nå må vi klare få tatt med oss de gode opplevelsene og prestasjonene fra forrige bortekamp og gjenskape dem enda bedre på fredag. For jeg tviler på at DBK vil la oss få noen måls ledelse frivillig. Vi må kjempe, sloss og krige til oss retten til å få spille oss gode.

Vi kan ikke krige i 90 minutter, vi har jo et lag med en snittshøyde på drøye meter`n, og fysikk som en gjennomsnittlig ulltråd… selv om vi også har noen med både fysikk og kraft i laget.
Men, vi har et lag med fantastiske ballferdigheter, tempo, forflytningsevne og spillforståelse. Vi ser oftere og oftere at spillemønstret vårt begynner å sitte med gode relasjoner. Det må vi bare fortsette bygge videre på. Så får vi gå i krigen for retten til å spille glafotball. For nå er det jaggu meg på tide med en hjemmeseier!

Ballklubben har hatt en litt tung start på sesongen, men fikk en fin seier i forrige runde mot Konnerud hjemme (6-2). Undertegnede så første omgang av denne kampen, da ledet Konnerud med 2-1 til pause og DBK virket ikke som de hadde så mye å komme med fremover. Men de hadde tydeligvis noe på lur da de snur kampen og scorer 5 mål i andre omgang…..hva i huleste skjedde???
Den pausepraten må det ha vært utført av en med sterk tro og formidlingsevne. Har DBK noen assistenter med direktekontakt oppover?
Vi har som kjent tapt begge våre hjemmekamper med minst mulig margin hittil, 0-1 for HBK2 og 2-3 mot Slemmestad. I begge kampene kom avgjørelsen helt på slutten av kampen. Det handler om marginer.

Marius Jøranlid var endelig tilbake etter skade i forrige kamp, og flere er på vei. Muligens vil Jean Rugamba også endelig få seriedebutere for oss i denne kampen.
Ellers er det fortsatt litt usikkerhet rundt troppen. Marius Eystø fikk et kraftig overtråkk borte mot Vestfossen og er usikker. Det er også Joakim og Abdullah.
Gledelig er det at Reman Ahmed er spilleklar etter at overgangen fra Åssiden ble klar i dag (torsdag).

Vi får også en «kjenning» som kampleder i denne kampen. Sist endte det med en kortstokk med gule kort som vi snakket til oss. Kanskje skal vi stille med gaffatape på benken sånn i tilfelle i denne kampen.

Sannsynlig tropp (men her kan det bli endringer):
Robert Storberget Larsen, Sondre Hedenstad, Dat Thanh Le, Herem Ramadan, Tommy Gabrielsen, Marius Eystø, Zangana Hemen, Jean Rugamba, Blal Shah Pasand, Zia Khwshaba, Mads Ryghseter, Marius Jørandli, Kristian Hægstad, Andreas Haugstvedt, Petter Moen, Kristian Haugvaldstad, Reman Ahmed og Alexander Børresen.

Kampstart er fredag 13 mai kl. 19.00.

Ta gjerne turen og støtt gutta!

Sportslig hilsen Jørn