5 serierunde står for døren, og vi reiser til Vestfossen for å møte Vestfossen 2 til vår 4 kamp i årets seriespill (vi sto over i runde 3 da DBK2 har trukket laget).
Vi forventer nok en tøff kamp om poengene, men skal jobbe steinhardt for få marginene til i vippe i vår favør denne gangen.
Forrige kamp tapte vi på en dødball i det 93 spilleminutt. I første hjemmekamp tapte vi på en corner i det 86 minutt. Det handler om marginer før det sitter.
Men borte mot Konnerud gikk det mye bedre i en tøff kamp hvor vi kriger til oss en 5-2 seier der oppe.
Vestfossen 2 har fått en flott sesongstart. De slo Fjell 3-1 hjemme i første runde, og har fulgt opp med seier 2-1 over HBK 2 hjemme, uavgjort 1-1 mot Konnerud borte og tap 2-4 for Modum borte.

Marius Jøranlid er endelig tilbake fra skade og får sin seriedebut for året i denne kampen.
Vi har fortsatt noen skader. Abdullah står over med vondt kne. Jean nærmer seg å være kampklar og Sondre er på bedringens vei. Bayram og Petter er uaktuelle til kampen mot Vestfossen av forskjellige årsaker, og Joakim er usikker.

Følgende spillere reiser til Vestfossen fredag:
Robert S. Larsen, Herem Ramadan, Tommy Gabrielsen, Marius Eystø, Zangana Hemen, Blal Shah Pasand, Zia Khwshaba, Mads Ryghseter, Marius Jøranlid, Kristian Hægstad, Andreas Haugstvedt, Dat Le, Joakim Lauritsen, Sondre Hedenstad (jr) og 2 stk. juniorspillere.

Kampstart er fredag 6 mai kl 19.00

Ta gjerne turen og støtt gutta!

Sportslig hilsen Jørn