Etter å ha hatt spillefri forrige serierunde er vi nå klare til å ønske Slemmestad velkommen til Solbergelva. Slemmestad er et av lagene som er forventet kjempe helt i toppen av avdelingen i år, men har møtt strek motstand de 3 første kampene og står med 0 poeng (1-2 HBK2 borte, 0-4 Modum borte og nå sist tap 3-4 for Konnerud hjemme).

Vi tapte som kjent 0-1 hjemme i første serierunde mot HBK2, men vi reiste oss fint borte mot Konnerud i 2 serierunde og kriget til oss en fin 5-2 seier der oppe. Dessverre medførte den kampen noen kort, som gjør at vår keeper Bayram Dogan må sone 3 kamper karantene og er uaktuell til denne kampen. Men vi har et godt alternativ i Robert Storberget Larsen som overtar i mål og juniorkeeper Sondre på benken.

Skadesituasjonen ser bedre ut enn på lenge. Zia kjenner ikke noe til skaden og Joakim er bedre fra ryggproblemene, så begge de er kampklare.
Jean har begynte å trene mer med ball og Marius er på bedringens vei. Begge disse er fortsatt ikke helt klar etter skadene sine, men ellers er troppen stor sett frisk og rask, bortsett fra Sondre som er ute på ubestemt tid med kneskade.

Dette betyr at vi kan stille et meget godt lag til denne kampen, og forhåpentligvis fremstå mye mer spillende en vi har gjort frem til nå.
Vi er klare til å kjempe om 3 nye poeng, kampstart er fredag 29 april kl 19.00.

Gratis inngang, vel møtt!

Sees på kamp.
Jørn