Jean rager høyest på Solberg gress MOT Solberg, nå skal han spille i hvit drakt igjen.

Noen dager etter tidligere Solberg-spiller Mads Ryghseter skrev under for moderklubben har vi en ny gladmelding. Og det er nok en gang er det gammel kjenning som vender hjem. Jean Christian Rugamba (20) ble Solberg-spiller denne uka.

Jean hadde akkurat fylt 15 år da han debuterte for Solberg’s A-lag i bortekamp mot Moingen mai 2010. Det var ikke den enkleste kampen å debutere i. Moingen var kjent for å være et knokkel-lag, men Jean kom godt fra det, og var en av våre beste spillere. For alt vi vet kan Jean være den yngste spilleren med A-kamp for Solberg i nyere tid.

Godset ble neste stoppested i 2011 og Jean har vært en sentral spiller på både junior-lag og Godset 2 frem til 2014. Han har det siste året slitt med en kneskade, tillegg til å avtjene verneplikten. I likhet med Mads har Jean gode ferdigheter og holdninger.

Vi ønsker Jean velkommen tilbake til klubben !