Solberg Fotball er meget fornøyd med at Mads Ryghseter (25) er tilbake i moderklubben. Overgangspapirene ble underskrevet etter kampen mot Hønefoss BK2 på fredag. Moss FK godkjente overgangen lørdag og Mads er dermed spilleklar fra og med mandag 11. april.

Mads er ekte Solberg-gutt og fikk sin debut i Solberg-drakta som 16-åring i 2007. Vi så allerede da at Mads ville være klar for større oppgaver og høsten 2008 gikk veien videre til Strømsgodset. Her hadde Mads en flott utvikling og i mars 2010 skrev han proffkontrakt med Flo & Co. Og 2010 ble et fantastisk år for Mads. Han debuterte i Tippeligaen mot Kongsvinger 14. mars og ble cupmester da Godset slo Follo 2-0 i NM-finalen.

Men det skulle vise seg å bli litt før tøft for Mads å etablere seg på Godset. Birkebeieneren ble neste stoppested og han var nøkkelspiller på IBK i perioden 2012-2014. Her spilte han blant annet sammen med Marius og Joakim. I 2015 spilte han 2. divisjonsfotball i Moss FK.

I en alder av 25 år ønsker nå Mads å satse på studier og ønsker å kombinere dette med spill i moderklubben. Mads starter trolig på skole i Bergen i august, men vi håper han kan bidra i noen kamper på høsten også.

Mads har spilt enkelte kamper som midtstopper både i IBK og Moss, men er først og fremst midtbanespiller. 25-åringen har meget gode holdninger og vil bli en solid tilvekst til gruppa.

Velkommen tilbake Mads !